виклик таксі в одесіМІСЬКИЙ

(048) 732-00-00

Автопередзвін

онлайн таксі одесаLIFECELL

(093) 036-00-00

Автопередзвін

недороге таксі одесаLIFECELL

788

Автопередзвін

Таксі Бонус 788 / Відгуки

ВІДГУКИ ПРО ТАКСІ «БОНУС» В ОДЕСІ



ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

ВАШЕ ИМ'Я

ВАШ ВІДГУК




Анастасія, 06.01.2016
Добрий вечір. Користуюся Вашим таксі не довго, внаслідок того, що не давно про Вас дізналася (порадили). Викликали машини в течії дня багато разів з різних точок міста, все підійшло, молодці, хочу сказати про те, що ми відмовилися від фірми якої користувалися раніше. Успіхів Вам!!! Наша сім'я з Вами!!


Олександр, 04.04.2016
Народ! Я в цьому таксі працюю вже майже 3 роки! І спілкуючись з диспетчерами як водій (а не клієнт), розумієте так, що можуть і послати - можу сказати одно - диспетчера у нас чудові! Девченки Олена, Ольга (яких пам'ятаю) просто мегакультурні навіть при спілкуванні з водієм. Може клієнти все-таки недостатньо коректно поводяться і отримують те ж саме у відповідь? Ну вибачите, принцип бумеранга... Щодо водіїв не скажу - не знаю, не викликав особисто, немає нужди. Друзям викликав - не скаржилися.


Саша, 02.07.2016
Замовляв машину 01.07.2016 за 12 мін була Дача у мене удома, водій дуже приємний.Спасибі


Юлія, 07.07.2016
Здраствуйте, замовляла машину учора на ланжерон, дуже ввічливий диспетчер приймала замовлення, і через 4 мін машина була вже у мене... спасибі вам величезне, усім друзям вас рекомендувати буду)))


Вікторія , 21.09.2016
Користуюся вашим таксі недовго, була всім задоволена! Але вчора мені не сподобався сам водій !!! машинка була доставлена ​​швидко, найчастіше так і бивает.суппер !! за це респект! Диспетчер сказала ціну за виклик 50 грн.ехать було недалеко.прівозіт мене таксист до точки призначення, питаю скільки я повинна? Він каже: "ну 60! Хаха! Як вам більше подобається! Хаха !!!!" Тобто Я розумію, що він уже мене нагрів на 10 грн.но у мене є звичка залишати таксистам щось сверху.ну ось я і дала йому 70. А він каже: "хахаха !!! у нас що багаті клієнти ??? хахаха !!!!! " Я промов
чала! Вишла! стало неприємно !!! мало того, що обдурив, плюс отримав ще зверху, і ще й гумор !!!! справа не в тих грошах, справа щодо !!!! якось вже і не хочеться Вам дзвонити і користуватися вашим таксі.лучше я буду переплачувати, ніж терпіти таке ставлення !!!!


Олександр, 26.09.2016
Добрий вечір! Сьогодні замовив таксі днем, машина була через 5 хв. Все відмінно, користуємося вже цим таксі три роки, але хотілося, щоб машинки влітку також приїжджали як зараз !!!


Наталя, 20.10.2016
Сьогодні прилетіла до Одеси зі Стамбула, давно не була у своїй улюбленій Одесі, замовила за звичкою таксі Бонус, 10 хв і чиста машинка була біля аеропорту, або мені так пощастило або сервіс став краще.


Настя, 26.10.2016
Перший раз скористалися цим таксі. Потрапили на супер-мега позитивного і крутого оператора Ірину і такого ж класного водія. Все дуже швидко і якісно! Тепер будемо їздити тільки з вами) Спасибо !!!!!


Євген, 29.10.2016
Замовив машину в аеропорт за 1,5 години, в суботу в 07 ранку 29.10.2016, в гарну погоду !!!
Диспетчер передзвонив за 15 хвилин до часу приїзду і повідомив що машину не вдалося знайти !!!! Печалька !!!!!!!


Катерина, 02.11.2016
Добрий вечір. Користуюся Вашим таксі і завжди була задоволена до сьогоднішнього вечора ... Хочу повідомити, якщо хто не знає, що таксі викликають як правило для того, щоб доїхати швидше і комфортніше. Мало того, що Ваш водій порожніми дорогами їхав 20 км / год, мало того, що коментував все і всіх і всі перехожі мавпи, дебіли і т. Д. І незважаючи на прохання їхати швидше, аргументіруемую тим, що ми запізнюємося він запропонував сам влаштувати нам спектакль (їхали ми в театр) так він ще і запропонував цитує "заїхати до нього додому і ... ..". У відповідь я
запропонувала йому за нашими чоловіками заїхати, які йому самі ... .. !! Потім ми слухали розповіді про його дружині і їх відносинах ... Це кошмар! Ви взагалі співбесіду проводите приймаючи водіїв на роботу ?? А якщо дівчина їде одна? Водій дорослий чоловік і запаху алкоголю не було .. Ви розумієте, що це не просто неприємна, а шокуюча ситуація. Завтра буду дзвонити керівництву Вашому і сподіваюся мені приділять час і вирішать питання .. Я б не хотіла щоб водія звільнили, робота потрібна всім, але я б більше не хотіла, щоб мені надсилали цього недоумк
! Може це були нереально смішні жарти з його боку, але нам було неприємно ...


Ольга , 04.11.2016
Сьогодні перший раз замовляла таксі в цій службі, залишилася дуже задоволена! Вчасно приїхав синій Мерседес Мінівен (чим була приємно здивована, тому що думала приїде звичайний легковик), всередині все чисто, акуратно, красиво, доїхали хвилин за 10-15,
приємний водій і музика. Спасибі вам, буду далі до вас звертатися!


Юлия, 22.12.2016
Викликали таксі 05.12.16 р в 02.10 з Таїрове в Роздільнянський район Термiново.Машинка приїхала через 10 хвилин і дуже швидко довезла до потрібного мiсця.Хочу уточнити, що попередні набрані
таксі просто відмовлялися
їхати .Дякую велике водієві і операторам які відгукнулися нам допомогти.


Євген, 20.02.2017
У вашому таксі дурять клієнтів, їхав з південної 44 на таирово переплутав адресу, водій назвав суму 120 гривень, я передзвонив до диспетчера і вона назвала суму 83, але було вже пізно водій виїхав


Юлія, 25.02.2017
Викликали таксі Бонус, чекали 20 хвилин. Передзвонили самі, оператор різко відповіла, що таксі чекає і вже утворився простий. Хоча ні дзвінка, ні смс про прибуття машини не було. Таксист не захотів довезти під під'їзд, їхав незадоволений, після пред'явлення йому претензії про те, що це його робота, він нехотя підвіз до будинку. НЕ РАДЖУ зв'язуватися з цією хамовитими службою таксі бонус!


Катерина, 28.05.2017
Добрий день! Звертається з таким питанням, вчора о 00.10 викликав таксі сказали що знайде машину набере після того як пройшло 15 хвилин я зателефонував назад на номер 0930360000 взяв трубку оператора і я їй поставили запитання де машину вона мені відповіли машину не знайдена я запитала чому вони не повідомили про це раніше я б викликала інше таксі на що дівчина мені відповіла значить потрібно було скасувати таксі і кинула трубку я перезваеівай відразу бере трубку інша дівчина Вибачте пояснила Чіо дівчинка та працює 3 день і не вміє спілкуватися пот
ім приходить смс чт в 00-20 буде машина дзвонить уточнити який саме на що мені каже що наше замовлення немає тобто тієї дівчини по мимо того що кинули трубку ще скасувала машина без нашого відома я дзвоню знову взяла трубку адміністратора почала розмовляти так ніби я їй що то повинен я сказав що відмовляється від послуг таксі вона сказав добре, питання! клієнти вам не особливо потрібна? користується таксі майже кожен день три роки точно є знижка всіх знайомих їздять по моїй рекомендації ви втратило багато клієнтів з хамство і не компетенції о
ератора номер 2 говорив ввічливий ніж адміністратор


Костянтин, 08.06.2017
Чудовий сервіс. Я ось практично кожен день користуюся.
Машини у водіїв завжди чисті, голос у диспетчерів приємний
Я дуже задоволений сервісом. Ціну говорять по телефону, по карті звірив,
все правильно вважають. Водії і машини теж норм.


Олексiй, 20.06.2017

Їздив до вчорашнього дня на уберi, підняли ціни капець, вирішив викликати Бонус, так як до Убера їздив на бонус, в дощ 5 хв і машина була, дивно, чи то мені пощастило. Загалом відмінно, знову пересаджуюся на бонус


Анатолій, 27.06.2017
Сегодня прилетів в аеропорт, підійшов до таксістам, сказав на Дерибасовскую 250 грн, викликав бонус, правда очікував 15 хв, а ціна питання 80 грн. Супер. Дякую


Юлія, 29.06.2017

Добрий день! Ужасно недовольна обслуговуванням! Раньше було все ок, а вот останній раз - це жуть! Заказала таксі, сказали що через 15 хвилин буде машина. Через 15 хвилин пришло смс. Выхожу, а водителя нет, він ходит і непонятно що іщет. І в підсумку з мене зняли вартість як з кур'єрської служби)


Катя, 03.07.2017
Я практично щодня користуюся вашими послугами. Днями викликала таксі ввечері, холодно було, попросила по швидше і накинула 5 грн до вартості, тому що в порівнянні з іншими службами тут ціни мінімальні. І машина приїхала швидко. Так що якщо раптом годину пік або вечір, або поспішайте, можна так зробити.


Алена, 02.08.2017
Жахливо вас викликати. Ніколи немає машин. Сьогодні чекали машину 40 хвилин. а потім ще 40 хвилин, в результаті, навіть не повідомили про те, що немає машин в районі !!! І так не вперше.


Дмитрий, 21.10.2017
Відмінне таксі, користуюся вже не перший рік. Швидко подають машину, ціни адекватні.


Євгенія, 08.02.2018
Була неустойка яку сплатила, але по базі не пройшла!


Ольга , 05.03.2018
Завжди користувалися цим таксі, і ось в суботу 3 березня їхали від друзів в районі 3 ночі, нам подали машину за кермом молодий хлопчина років 18-19 думаю ну гаразд, що до віку чіплятися. По дорозі нас зупинила поліція, хлопчина почав прирекаться, чоловік вийшов поспілкувався з поліцейськими і просто ввічливо попросив нас відпустити, оскільки ми з дитиною, а хлопчині зробив зауваження, щоб коли везе клієнтів не прирекался з поліцією оскільки це може затягнутися надовго, а час пізніше і ми додому їдемо і т.д... По дорозі наше таксі підрізує інший ма
ина і хлопчина на обурення мій чоловік відповідає - це мій кореш.Не встигли повернути до нашого будинку як корінця хлопнула поліція за те, що нас жартома підрізував, це усе фигня, приїхали додому, чоловік йому нарадив що і як себе бажано вісті, виходить з передніх дверей обходить машину, підходить до моїх дверей з боку водія, дитина заснула мені треба є допоміг вибрався, я відкриває двері, нога тільки ступає на земля і підводячись з сидіння передає дитина чоловік, і тут машина починає рушає, чоловік як заволав в увесь горло, там слово не переда
ться я машина стукнув, синяк на стегно фигня, я малий упустив тільки за капюшон встиг схопив і дете став сплячий на нога, слава богу водить вчасно зупинився. Загалом чоловік молодець, зібрався, узяв дитину а то б хлопчині не поздаровилось, і ми пішли додому. Загалом мораль така у бонусі працюють не усі надійні водії. Дуже шкода, що таки інтуїція мене попереджала і я не прислухалася.


Антон, 16.06.2018
НЕ РАДЖУ! Викликав таксі за адресою, приїхав досить швидко, але так як я був з музичним інструментом водій відмовився брати, коли я сказав що тоді не поїду з ним, на що водій почав грубити і не цензурно вирожаться, через вашого таксі, мало не опоздал.ЕТО гіршому ТАКСІ ЯКИМ Я КОЛИСЬ користуватися !!!


Вікторія, 18.06.2018
їхала ввечері, попросила водія зупинитися позлити магазину, він люб'язно погодився. Зупинився на хв 5-7 і по приїзду на адресу назвав ціну на 50 грн дорожче. Коли я запитала чому така ціна він мені відповів що магазин був не по путі😊 я дуже люблю це таксі, але після таких ситуацій не дуже хочеться їм користуватися


Іван, 19.06.2018
Приїхали вчора в Одесу, дали нам візитку даного таксі, поки все відмінно, не подводілі.В середньому машина приїжджає через 7 мін.Спасібо


Ігор, 05.08.2018
машину замовляли заздалегідь, диспетчера сказали що машин зараз в наявності немає, замовила дружина інше таксі, без проблем приїхала Машіна.за то у дворі стояв якийсь зелений опель або форд без розпізнавальні знаків таксі, і водила зі скляними очима Гарика почав стрибати і погрожувати дружині . диспетчера коли треба трубку не беруть, і дані про наявні у них замовленнях зливають таким ось на опелях.Не рекомендую !!!!


Дар'я, 05.09.2018
Викликала машину, прочекавши 15 хвилин, передзвонила. Автомат просто з'єднав з оператором, не сказавши, що має бути при прийнятому замовленні, що машина не знайдено. Виходить замовлення навіть не оформілі.Оператор сонним голосом повідомила що машину ще не знайшли. Довелося викликати іншу службу


Юрій, 11.09.2018
Доброго вечору! Це таксі трохи обманюють, перш за все Віл'ямса-Маршал сіті сказали 42 грн, потом сказали 61 гривню, а водій (який навіть не знав номерів свого автомобіля) взяв у підсумку 100 грн за 3 км дороги !!!! номер машини ВН2893НР, больше никогда не позвоню сюда!


відгуки служби таксі в одесі

ГАРЯЧА ЛІНІЯ
ЦІЛОДОБОВО
АВТОПЕРЕДЗВІН

відгуки служби таксі одеса

(048) 701-04-34